Registrer
Arkeologi

Arkeologi

Predikeren kommer med denne overraskende uttalelse: «Det som har vært, er det som skal bli. Det som er hendt, er det som skal hende. Det er intet nytt under solen» (Pred 1,9). En mengde arkeologiske funn, ruinbyer, inskripsjoner etc. bekrefter sannheten i Predikerens ord. Det er mange indisier som tyder på at menneskene i oldtidens kultursamfunn var i besittelse av teknologi som dagens mennesker bare kan drømme om. «Politisk korrekte» arkeologer bare ler av slikt, og bortforklarer de mange avslørende funn som «forfalskninger», men sannheten om jordens forhistorie kommer mer og mer for dagen.

18
juli 2014
fredag, 18 juli 2014 00:00 Arkeologi
(2 Stemmer)
Det er mer mellom himmel og jord enn vi tror - også i verdenshistorisk sammenheng. Oldtidens kultursamfunn var langt mer avanserte enn vi har trodd. Arkeologiske oppdagelser avslører teknologi disse kultursamfunnene var i besittelse av som vi bare kan drømme om.
18
juli 2014
fredag, 18 juli 2014 00:00 Arkeologi
(1 Stemme)
Praktisk talt alle kontinenter på jorden bærer bud om om avanserte kultursamfunn som plutselig ble lagt i grus under ekstremt katastrofiske omstendigheter.
18
juli 2014
fredag, 18 juli 2014 00:00 Arkeologi
(1 Stemme)
Kultursamfunnene i oldtiden var i besittelse av kunnskap og byggekunst vi ikke kunne drømme om, og en rekke strukturer som ble bygget den gang er det ikke mulig å gjenskape i dag - selv ikke med dagens høyteknologiske utstyr
18
juli 2014
fredag, 18 juli 2014 00:00 Arkeologi
(1 Stemme)
Hvor lite menneskene egentlig vet om sin fortid! Og hvor lite de egentlig vet om jordklodens historie! Utviklingslæren har bergtatt menneskeheten med sine ville eventyr, og fordunklet den sanne historie. Men steiner kan også tale, til utviklings-etablissementets forargelse