Registrer
  • SISTE NYTT: Utgave nr. 5, 2015 er utgitt . . . (last ned)
Du må være registrert for å kunne laste ned innsyn. Dersom du ikke ser Last ned knappen, må du logge deg inn med ditt brukernavn og passord.

Nr. 1, 2006 - Vol. 20

document
Opplastet:
søndag 01. januar 2006
Endret:
lørdag 28. mars 2020
Treff:
1487
Nedlastinger:
48
Vurdering:
(0 stemme)
Synet ved Ulai, Utviklingslæren (del 2), Dør du når du dør?, «Slik skal din ætt bli», «Pengemaskinen Norge», Alt for Norge, Mot kveld
Les om i dette nummer
Synet ved Ulai
I kong Belsasars tredje regjeringsår [ca. 555 f.Kr.] fikk jeg, Daniel, se et syn, et som kom etter det jeg før hadde sett. Jeg så i dette synet at jeg var i borgen Susan i landskapet Elam, videre så jeg i synet at jeg var ved elven Ulai. Jeg løftet mine øyne, og se — en vær stod foran elven. Den hadde to horn. Begge hornene var høye, men det ene var høyere enn det andre, og det høyeste vokste sist fram.
Utviklingslæren (del 2)
Det er ingen overdrivelse å hevde at utviklingslæren er den største bløff det såkalte vitenskapsakademi har servert offentligheten. Det er ingen lære som i større grad har bidratt til å fjerne gudstroen hos menneskene enn nettopp utviklingslæren. Ateismen og utviklingslæren er parhester. De passer sammen som hånd i hanske, og begge tilhører tidenes største svindel.
Dør du når du dør?
Dette er ikke noe å lese for mennesker som ikke tror på en skaper, på en Allmektig Gud. Slike mennesker må heller gjøre som folket på Noahs tid: vente til regnet kommer. Det tragiske for disse mennesker var at de sto på utsiden, og døren var stengt.
«Slik skal din ætt bli»
Hvem er etterkommerne etter patriarkene Abraham, Isak og Jakob i denne tid? Hvordan forholder det seg med løftene som ble gitt til disse menneskene? Kristenheten hevder at løftene gikk i oppfyllelse i 1948, men er det bibelsk belegg for en slik påstand?
«Pengemaskinen Norge»
For femte år på rad har verdensorganisasjonen FN plassert Norge som nr én på listen over verdens beste land å leve i. Men er det samsvar mellom FNsvadaet og virkelighetens Norge?
Alt for Norge
Det er en selvsagt ting at man skal ha respekt for menneskeverdet, uansett hudfarge og kultur, men uttrykket «rasisme» må ikke misbrukes og utarte til en floskel som brukes i hytt og vær, slik tilfellet er i dagens samfunn. Det er i dag vanskelig å lufte divergerende meninger om dette brennbare emnet uten å bli uthengt som «rasist». Under sin forrige regjering uttalte statsminister Jens Stoltenberg en gang ved en kulturaften: «I kveld sier vi «Norge for alle»». Vel kan man hevde at dette var en uttalelse som var myntet på den spesielle anledning, men det er likevel grunn til å tro at uttrykket «Norge for alle» gjenspeiler trenden i dagens samfunn.
Mot kveld
Løft deres øyne til himmelen, og se på jorden her nede! For himmelen skal forsvinne som røk, og jorden skal eldes som et klede. De som bor på den, skal dø som mygg. Men min frelse skal vare til evig tid, og min rettferdighet skal ikke brytes» (Es 51,6). Det er ingen tvil om at denne vår klode som opp gjennom tidene har gjennomgått så mange torturhistorier, «eldes som et klede». Jordens økosystem bryter sammen — ikke minst på grunn av forskernes vanvittige eksperimenter og manipulasjoner, klimasystemet er helt ute av kontroll, og ekstreme værmønstre dominerer. Dette skyldes i høy grad menneskenes værmanipulasjoner, mens skylden blir lagt på «drivhusgasser» etc.

Du må godta lisensavtalen før du kan laste ned denne filen

Stoffet i dette heftet er kopirettighetsbeskyttet og må ikke benyttes uten særskilt tillatelse.

© Å. Kaspersen

Siste 5 utgaver

Treff: 2690 - Nedlastinger: 164
Treff: 1818 - Nedlastinger: 98
Treff: 2035 - Nedlastinger: 144
Treff: 1349 - Nedlastinger: 138
Treff: 1311 - Nedlastinger: 104