Registrer
  • SISTE NYTT: Utgave nr. 5, 2015 er utgitt . . . (last ned)
Du må være registrert for å kunne laste ned innsyn. Dersom du ikke ser Last ned knappen, må du logge deg inn med ditt brukernavn og passord.

Nr. 1, 2011 - Vol. 35

document
Opplastet:
tirsdag 01. mars 2011
Endret:
lørdag 30. mai 2020
Treff:
1402
Nedlastinger:
48
Vurdering:
(0 stemme)
Hva skjer med naturen?, Aspartam, Kollaps, Glemte verdener (del 4), Solen, Vann, Mot storkatastrofe, Store omveltninger, Tall i naturen, Innbydelse
Les om i dette nummer
Hva skjer med naturen?
DEN SENERE TIDEN HAR DET SKJEDD en uforklarlig massedød blant fugler og fisk over store deler av verden. Fugler faller døde ned fra himmelen, og millioner av fisk og andre havdyr blir vasket inn på strendene. Denne mystiske massedøden har spesielt rammet USA, men er nå blitt et verdensomspennende fenomen. Det skjer over hele verden, også i tropiske områder.
Aspartam
I over 30 år har søtningsmiddelet Aspartam (E 951) også vært kjent som et abortfremkallende middel. Giften brukes som kunstig søtningsmiddel i matvareindustrien, men kan skilte med en liste over farlige bivirkninger så lang som et vondt år. Nå foreligger det indisier som tyder på at gravide kvinner som drikker mer enn fire bokser pr. dag med light-drikker som inneholder Aspartam, øker risikoen for premature fødsler (for tidlige fødsler) med 78% (Mail Online, 13. juli 2010). Det er mildt sagt skremmende tall, men hvor mange tar seg dette ad notam?
Kollaps
Denne artikkelen er ment å være en kraftig påminner om at denne jord går hurtig mot en verdensomspennende katastrofe som ikke har hatt sin like siden Noahs syndflod. Det er ingen ting å le av; det er ingen ting å trekke på skuldrene av, og det er definitivt ingen ting å skyve til side som «konspirasjonsteorier » eller lignende tomme, intetsigende floskler som er så populære i tiden. Slike floskler er beregnet på å latterliggjøre og/eller nedgradere vitale sannheter som kommer for dagen.
Glemte verdener (del 4)
Hvor lite menneskene egentlig vet om sin fortid! Og hvor lite de egentlig vet om jordklodens historie! Utviklingslæren har bergtatt menneskeheten med sine ville eventyr og fordunklet den sanne historie. Men steiner kan også tale.
Solen
Solen og resten av solsystemet — jorden innbefattet — viser i stigende grad at noe er i ferd med å skje som vil få store konsekvenser. Bibelen forutsier det, og begivenhetene bekrefter at Bibelens forutsigelser om «endens tid» er begynt. Men det er begynnelsen til veene, som vil bli meget sterke. Det har vært mange falske profeter og forkynnere som har ropt «ulv! ulv!» uten at ulven har vist seg. Men da det ekte ropet om «ulv» lød, var det ingen som trodde på det på grunn av de mange falske alarmer. Så dukket ulven omsider opp og gjorde innhogg i saueflokken.
Vann
Den geniale oppfinner og supergeni Nikola Tesla (1856–1943) uttalte i sin tid at hvis man vil forstå universets hemmeligheter, skal man tenke i vibrasjoner, frekvenser og energi. Og det er både sant og riktig. Alt i hele universet består av disse usynlige elementene. Det er slik Gud har ordnet sitt skaperverk, og menneskene har hittil bare fått et lite innblikk i skaperverkets hemmeligheter — som de fleste forskere ikke tror er noe skaperverk, men resultatet av en langvarig utviklingsprosess. Det er mange naturlover og naturkrefter vi ikke har særlig innblikk i, men som vi likevel kan se virkningene av. En av disse lite utforskede naturkreftene er knyttet til en kjemisk forbindelse alle kjenner meget godt: Vann.
Mot storkatastrofe
Amerikaneren William Gates III (Bill Gates) som i 1979 grunnla Microsoft-konsernet sammen med sin venn Paul Allen, er verdens nest rikeste mann etter meksikaneren Carlos Slim. Under en TED-konferanse (et globalt konferansenettverk) i USA tidligere i år, tok den 54-årige supermilliardæren til orde for en reduksjon av verdensbefolkningen ved bruk av forskjellige «nyttige» tiltak den jevne befolkning ikke vil mistenke for å tjene suspekte hensikter.
Store omveltninger
I følge forskere ved det italienske institutt for atmosfærisk forskning (ISAC-CNR), har oljekatastrofen i Mexicogulfen som skjedde i tidsrommet 20. april til langt ut i juli 2010, sannsynligvis skapt en uopprettelig skade på Golfstrømmens varmeregulerende effekt.
Tall i naturen
Oldtidens store matematiker og filosof Pythagoras (ca. 570–500 f.Kr.) uttalte at alt i naturen koker ned til tall, og at tallene er «universets språk». Hans senere landsmann, filosofen Platon (427–347 f.Kr.), uttalte at «Gud gjør alt i samsvar med geometrien ». Den berømte tyske astronom Johannes Kepler (1571–1630) uttalte at alt i naturen koker ned til geometri. Den store italienske astronom og matematiker Galileo Galilei (1564–1642) hevdet at hele naturen er skrevet i matematikk — og matematikk består av tall og geometri.
Innbydelse
For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv» (Joh 3,16). «Den lille Bibel», som ovenstående vers ofte blir kalt, er et av de vakreste og mest innholdsrike skriftsteder i hele Bibelen. Guds kjærlighet til den fortapte menneskeslekt overgår all menneskelig forstand. Guds egen Sønn kom fra de evige boliger til denne syndens klode for å lide og dø for at nettopp du kunne bli frelst: «For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herredømmet er på hans skulder, og hans navn skal kalles Under, Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far, Fredsfyrste» (Es 9,6).

Du må godta lisensavtalen før du kan laste ned denne filen

Stoffet i dette heftet er kopirettighetsbeskyttet og må ikke benyttes uten særskilt tillatelse.

© Å. Kaspersen

Siste 5 utgaver

Treff: 2833 - Nedlastinger: 168
Treff: 1938 - Nedlastinger: 100
Treff: 2143 - Nedlastinger: 146
Treff: 1425 - Nedlastinger: 140
Treff: 1394 - Nedlastinger: 107