To Top

Artikler

Dette er en test

Den okkulte bølgen

Skriv ut
(0 Stemmer)

Interessen blant barn og Joanne K. Rowling er blitt mangemilliardær av å selge djevlekunster til barn og ungeJoanne K. Rowling er blitt mangemilliardær av å selge djevlekunster til barn og ungeunge for det okkulte tok av med rekordfart etter at den første boken i Harry Potter-serien ble lansert i 1998. Harry Potter har utartet til et globalt varemerke som totalt sett, med bøker, filmer, rettigheter, Harry Potter-gjenstander etc. har en prislapp på rundt 70 milliarder kroner. Forfatterinnen Joanne Murray Rowling, som skriver under psevdonymet «J.K. Rowling», har tjent seg styrtrik på disse bøkene, og er i dag god for over 5 milliarder kroner. I i tillegg er hun blitt den mest oversatte forfatter i historien. Harry Potter-bøkene er pr. i dag blitt oversatt til 65 språk, deriblant eksotiske språk som Hindi, Bengali, Vietnamesisk og Afrikaans. Den første boken er også oversatt til latin og gammelgresk! Til denne dag er Harry Potter-bøkene solgt i ca. 400 millioner eksemplarer i 200 land over hele verden. Da den første Harry Potter-boken (Harry Potter og De Vises Stein) ble utgitt i 1998, utløste den en ren Harry Potter-mani blant barn og unge.

Den fjerde boken (Harry Potter og Ildbegeret), som kom ut i 2000, gikk unna som varmt hvetebrød. De første 48 timene etter lanseringen ble boken solgt i 3 millioner eksemplarer, og fikk dermed æren av å bli den mest hurtigselgende bok i historien. Denne æren ble i 2003 overtatt av den femte boken, Harry Potter og Føniksordenen, som solgte over 5 millioner eksemplarer på bare 24 timer. I Norge solgte den i et antall av 130 000. Snakk om bestselgere! Den sjette boken i serien, Harry Potter og Halvblodsprinsen, ble trykt i norgeshistoriens største opplag: 150 000 eksemplarer — i første omgang. Det totale norske opplaget for alle Harry Potter-bøkene vil med den siste boken passere 1 million. Det tilsvarer en bok for hver fjerde innbygger i Norge! Alle Harry Potter-bøkene har stått på bestselgerlistene både i England, USA og resten av verden.

Trolldom

Det var kjempekøer utenfor bokhandlere i London da en ny Harry Potter bok ble lansertDet var kjempekøer utenfor bokhandlere i London da en ny Harry Potter bok ble lansertI kjølvannet av Harry Potter-bølgen har den verdenskjente amerikanske okkultist, heksemester og praktiserende trollmann Oberon Zell-Ravenheart (virkelig navn: Timothy Zell) skrevet en bok med tittelen Grimoire for the Apprentice Wizard (2004). Uttrykket Grimoire (av gammelfransk grammair = grammatikk), betegner en håndbok/lærebok i magi og trolldom.

Bøker av denne sjanTrolldomskunstneren Oberon Zell-Ravenheart lovpriser Harry Potter-bøkene som de trolldomsbøker de i virkeligheten erger har forekommet opp gjennom hele middelalderen, og gir vanligvis instruksjoner om hvordan man påkaller demoner, «engler» og «naturvesener»; hvordan man lager talismaner, underviser i spådomskunst; hvordan man «forhekser» eller kaster forbannelse over andre mennesker, tilegner seg «magiske krefter» etc.

Boken er ifølge trollmannen selv en utvidelse av Harry Potter-serien, som han verdsetter meget høyt. Grimoire for the Apprentice Wizard sier rett ut at boken er målrettet mot det stadig økende antall Harry Potter-lesere som har fattet interesse for å utforske de virkelige trolldomskunster. Omslagets bakside sier at «. . .blant de millioner av Harry Potter-fans over hele verden, er det ikke så rent få som ønsker å kunne utføre de magiske tingene J.K. Rowling skriver om. Men de vordende trollmenn må dra nytte av de opplysningene som stammer fra de erfarne trollmenn. Er det en Hogwart-skole i virkelighetens verden?

Finnes det virkelige Albus Dumbledorer? Hvor finner man boken de vordende trollmenn trenger? Heldigvis for alle disse entusiastene, både menn og kvinner, har Oberon Zell-Ravenheart, den fremste ekte trollmann i dag, skrevet den nødvendige håndbok.» Oberon Zell-Ravenheart har opprettet en trolldomsskole etter mønster av Hogwart-skolen i Harry Potter-serien. Skolen har fått navnet The Grey School of Wizardry, og har en lærerstab bestående av 40 høyt kvalifiserte personer som underviser i trolldomskunst og magi for Harry Potter-besatte barn og voksne — elevene er mellom 11 og 73 år gamle.

Det semi-okkulte tidTrolldomskunstneren Oberon Zell-Ravenheart lovpriser Harry Potter-bøkene som de trolldomsbøker de i virkeligheten erTrolldomskunstneren Oberon Zell-Ravenheart lovpriser Harry Potter-bøkene som de trolldomsbøker de i virkeligheten ersskrift Fate Magazine har følgende kommentar om forbindelsen Harry Potter–Oberon Zell-Ravenheart: «For de som studerer det okkulte, er navnet Oberon Zell-Ravenheart et respektert, internasjonalt navn. For de ambisiøse Harry Pottere er Oberon den virkelige Albus Dumbledore» (Fate Magazine, 19. mars 2004).

Den verdenskjente heksemester og trollmann har for øvrig undervist i trolldomskunst og magi lenge før Harry Potter-bøkene så dagens lys. Men da disse begynte å ta verden med storm, var det stadig flere som vendte seg i anerkjennelse til den gamle trollmann Oberon Zell-Ravenheart, som uttaler at Harry Potter-bøkene er «vidunderlige, fantastiske», og at forfatteren J.K. Rowling «på en slående måte har grepet ånden til de virkelige hekser/trollmenn

Disse anerkjennende ordene fra en verdenskjent heksemester og trollmann burde være en tankevekker for enhver som i sin naivitet hevder at Harry Potter-bøkene er harmløs barnelesning. Ikke minst burde kristenledere som i sin blindhet anbefaler slike bøker, gripe til vettet. Dessverre er dagens kristenhet op mange måter preget av stort åndelig mørke.

Selv paven i Rom har fordømt disse bøkene. Pave Benedikt 16. har uttalt at de har en nedbrytende innflytelse på de unges sinn, og at de skaper en usunn interesse for satanisme (Contactmusic.com, 16. jan. 08).

Vatikanets ledende djevleutdriver, Gabriele Amorth, har uttalt at «bak Harry Potter skjuler seg signaturen til mørkets fyrste, djevelen» (intervju med det italienske ANSA News Agency i 2002, gjengitt i Life Site News, 1. mars 2006 og Sydney Morning Herald, 1. september 2006). Vatikanets fremste djevleutdriver tilføyde at «sataniske kunster blir fremstilt på en positiv måte, og skaper et falskt skille mellom svart og hvit magi». Vatikanets offisielle organ L'Osservatore Romano har i en artikkel om Harry Potter-fenomenet kommentert at disse bøkene leder de unge vekk fra kristendommen (15. januar 2008).

Harry Potter-bøkene og annen litteratur av samme karat besnærer de unges sinn til å fatte interesse for det okkulte. Mange unge lesere blir fanget i et satanisk nett på grunn av den psykologiske allianse de gjør med bøkenes skikkelser de har jublet for side opp og side ned.

Apostelen Paulus forkynner i Efesus. Radering av Gustave Doré. «Mange av dem som var blitt troende, kom og bekjente og fortalte   hva de hadde drevet med. Ikke få av dem som hadde drevet med trolldomskunster, bar sammen bøkene sine og brente dem opp for alles øyne. Og de regnet ut   verdien av dem, og fant ut at den var femti tusen sølvpenger» (Ap.gj. 19,18-19). Trolldomsbøker som Harry Potter, Ringenes Herre, Narnia-krønikene og en   flom av lignende bøker burde gå samme veienApostelen Paulus forkynner i Efesus. Radering av Gustave Doré. «Mange av dem som var blitt troende, kom og bekjente og fortalte hva de hadde drevet med. Ikke få av dem som hadde drevet med trolldomskunster, bar sammen bøkene sine og brente dem opp for alles øyne. Og de regnet ut verdien av dem, og fant ut at den var femti tusen sølvpenger» (Ap.gj. 19,18-19). Trolldomsbøker som Harry Potter, Ringenes Herre, Narnia-krønikene og en flom av lignende bøker burde gå samme veienMen hva sier Gud om alt dette? Han sier i klartekst hva han mener om slikt: «Det skal ikke finnes hos deg noen som lar sin sønn eller datter gå gjennom ilden. Heller ikke noen som gir seg av med spådomskunster, eller som spår av skyene eller tyder varsler eller er en trollmann. Heller ikke noen heksemester, ingen som spør en dødningemaner, ingen spåmann, ingen som gjør spørsmål til de døde. For hver den som gjør slikt, er en styggedom for Herren. Og for disse motbydelige tings skyld er det Herren din Gud driver dem bort for deg» (5 Mos 18,10–12).

Trollmenn, heksemestere etc. er en vederstyggelighet for Gud, en motbydelighet! Derfor er det ubegripelig at kristenledere og andre som burde vite bedre, er så blinde at de anbefaler Satans gjerninger som passende lesning for barn og unge! Et søk på Internett avslører en uhyggelig blindhet hos mange bekjennende kristne som ikke klarer å skjelne det gode fra det onde. Erkebiskopen for Den engelske kirke, Dr. George Carey, anbefalte sågar å spre det kristne budskap med Harry Potter! (Times Online, 17. juli 2007.) Ikke alle er blinde, heldigvis. I mai 2007 foretok en baptistkirke i Iowa, USA en formidabel bokbrenning, der hauger av Harry Potter-bøker ble brent på bålet, med den kommentar at Harry Potter var «besnærende, satanisk smuss» som kristne bør fjerne fra sine hjem og skjerme sine barn fra. Helt korrekt.

Det samme gjorde de nyomvendte i Efesus som en frukt av forkynnelsen til apostelen Paulus: «Mange av dem som var blitt troende, kom og bekjente og fortalte hva de hadde drevet med. Ikke få av dem som hadde drevet med trolldomskunster, bar sammen bøkene sine og brente dem opp for alles øyne. Og de regnet ut verdien av dem, og fant ut at den var femti tusen sølvpenger» (Ap gj 19,18–19). Det var mange penger den gangen.

Det er et ugjendrivelig faktum at Harry Potter-serien, enten den er i bok- eller filmversjon, dreier seg om hekser og trollmenn og deres trolldomskunster. Fra første til siste side skjer handlingen i magiens verden. Unge lesere blir absorbert i Harry Potters verden og han blir stående som en rollemodell for dem. Trolldom og magi blir skildret som tiltalende, spennende, pirrende og kraftfull, mens Gud stempler det som styggedom og motbydeligheter. Disse, og lignende bøker er ikke annet enn snedige innfallsporter til det okkulte. Det er en skam at J.K. Rowling promoterer det som Bibelen fordømmer i sterke ordelag.

Av andre bestselgere innen samme genre kan nevnes Ringenes Herre av John Ronald Reuel Tolkien og Krønikene om Narnia (Legenden om Narnia, Narnia-serien) av Clive Staples Lewis. Begge disse bøkene har passert et salgstall på 100 millioner eksemplarer på verdensbasis. Narnia-bøkene har solgt i 50 000 eksemplarer i Norge. Filmversjonene av Harry Potter, Ringenes Herre og Krønikene om Narnia rangerer alle blant de 50 mest innbringende filmer i hele filmhistorien.

Ringenes Herre

J.R.R. Tolkiens verk «Ringenes Herre» har bidratt til å skape interesse for den okkulte verdenJ.R.R. Tolkiens verk «Ringenes Herre» har bidratt til å skape interesse for den okkulte verdenJJ.R.R. Tolkiens verk «Ringenes Herre» har bidratt til å skape interesse for den okkulte verden.R.R. Tolkien skrev Ringenes Herre i årene 1954–55. Denne okkulte fantasiromanen har hatt stor innflytelse på mange mennesker, som på denne måten ble introdusert for den okkulte verden. Romanen har stått modell for det meget okkulte rollespillet Dungeons and Dragons, som for øvrig er det mest solgte rollespillet hittil. Over 20 millioner unge mennesker har til nå befattet seg med dette djevelske spillet, og det har innbrakt produsentene mer enn 6 milliarder kroner.

Ringenes Herre beskriver «Hobbitene» (kortvokste, menneskelignende eventyr/naturvesener) som blir involvert i verdenstruende begivenheter fordi «Sauron», som er en inkarnasjon av ondskapen, prøver å få tilbake en ring som vil gi ham tilbake hans fulle ondskapspotensial.

BøkDet meget okkulte rollespillet «Dungeons and Dragons» er inspirert av «Ringenes Herre»Det meget okkulte rollespillet «Dungeons and Dragons» er inspirert av «Ringenes Herre»ene til Tolkien har gitt inspirasjon til en rekke andre okkulte forfattere som skrev om lignende emner, og skapte en økende interesse for okkultisme og magi. En ung mann forteller at det var lesningen av Ringenes Herre som skapte en sterk interesse hos ham til å utforske det okkulte videre, og han ble til slutt medlem av et hemmelig, okkult selskap, som han omsider greide å komme seg ut av.

Krønikene om Narnia

C.S. Lewis skrev Krønikene om Narnia i årene 1950–56. De syv bøkene beskriver åtte barn som reiser til det magiske landet Narnia, og forteller hva de åtte barna opplevde der. Fordi det er mulig å gjenkjenne elementer fra Bibelen i disse bøkene, blir det fra tid til annen hevdet — ikke minst fra kristenhold — at Krønikene om Narnia skildrer det kristne budskap i en slags allegori.

«Krønikene om Narnia» av C.S. Lewis fører også barn og unge inn i den okkulte fantasiverden«Krønikene om Narnia» av C.S. Lewis fører også barn og unge inn i den okkulte fantasiverden«Krønikene om Narnia» av C.S. Lewis fører også barn og unge inn i den okkulte fantasiverdenMen det er et snedig bedrag. Fantasiverdenen i Krønikene om Narnia er den okkulte verden, en annen dimensjon, om du vil, der overnaturlige vesener holder til. Disse bøkene glorifiserer og promoterer en rekke okkulte prinsipper. Med denne bokserien introduserte C.S. Lewis trolldomskunster på en snedig måte via et esoterisk bildespråk, ikledd «kristne» allusjoner/undertoner.

En hovedskikkelse i serien er løven «Aslan», som egentlig representerer solguden, og i den okkulte verden ingen ringere enn Lucifer. Men den psevdo-kristne forfatter C.S. Lewis forsøker å antyde at dette overnaturlige vesenet er et bilde på Jesus.

I Krønikene om Narnia lar C.S. Lewis en gruppe bisarre skikkelser danse i ekstase rundt løven «Aslan». Dansen blir villere og villere, og alle som deltar i denne ville dansen, roper «euan, euan, eu-oi-oi-oi». David J. Meyer, som har vært tidligere astrolog og trollmann, og var dypt involvert i det okkulte, forteller at disse ordene er en gammel mantra som heksene i gammel tid gjorde bruk av for å påkalle kraften og tilstedeværelsen til vin- og orgieguden Bakkus.

Deretter går løven «Aslan» i spissen for et følge, og Bakkus og menadene hopper og danser etter mens de slår saltoer. Så begynner Bakkus, Silenus og menadene en orgiastisk dans, enda villere enn den første.

Dette beskriver ifølge David Meyer en feiring av heksenes midtsommer-sabbat. Det beskriver også en typisk bakkanal, som i oldtiden var en drukken prosesjon ledsaget av ville orgier til ære for naturgudene Bakkus og Pan. Synes du dette er et passende bilde på Jesus? Hvor har du lest i din Bibel at Jesus leder an i slike ville, hedenske orgier?

Det hele er et mektig satanisk bedrag, men mange kristne prøver å forsvare Krønikene om Narnia ved å hevde at bøkene vil hjelpe kristne barn og unge til å forstå Jesus. «Det er bare uskyldig fantasi», hevder de i sin blindhet, og forstår ikke at denne bokserien rett og slett bidrar til å skape interesse for det okkulte. Det er trolldomskunster bøkene fremstiller som «kristne allegorier». Krønikene om Narnia er — sammen med Ringenes Herre — anbefalt lesning på okkulte websider.

En moderne heks som kaller seg «Starhawk», forteller at det var lesningen av Krønikene om Narnia som skapte interesse hos henne for det okkulte, og som til slutt førte til at hun ble initiert som heks. Hun var åtte år gammel da hun ble introdusert for disse bøkene. Det var spesielt den andre boken i serien, «Løven, Heksa og Klesskapet», som fascinerte henne.En vill, hedensk bakkanal - en hedensk fylleorgie ledsaget av naturguddommer og løsslupne kvinner. Maleri av Nicholas PoussinEn vill, hedensk bakkanal - en hedensk fylleorgie ledsaget av naturguddommer og løsslupne kvinner. Maleri av Nicholas Poussin

Den tidligere trollmann, okkultist og astrolog David J. Meyer forteller at bøkene til C.S. Lewis, inklusive Krønikene om Narnia, er obligatorisk lesning for ny-initierte trollmenn — spesielt i USA og England. Årsaken er at disse bøkene underviser nye trollmenn og okkultister i det grunnleggende tankemønster og den fundamentale forestillingsverden innenfor «faget».

Det magiske landet Narnia er befolket med en rekke mytologiske vesener og hedenske guddommer som fauner, menader, Bakkus etc. Bakkus var vinguden og guden for drukne orgier, og menadene (bakkantinner) var ekstatiske kvinner og prestinner som ledsaget Bakkus på hans drukne orgier (bakkanalia). Både Harry Potter, Ringenes Herre, Krønikene om Narnia og annen litteratur/filmer av samme natur er oppkok fra Satans heksekjele, fra Avgrunnens brønn. De tjener sin hensikt i å introdusere såvel barn som voksne til magi og trolldomskunster, som ikke er annet enn satanisme i fåreklær. De skaper interesse hos barn og unge for det okkulte, og er som nevnt snedige innfallsvinkler til den okkulte verden.

Star Wars

Suksessfilmen Star Wars er dypt okkultSuksessfilmen Star Wars er dypt okkultDen dypt okkulte filmserien Star Wars har også vært en av de mest innbringende filmprosjekter i filmens historie. Pr. 2007 har den innbrakt filmselskapene og rettighetsinnehaverne over 25 milliarder kroner. Et prominent element i Star Wars er noe som kalles «kraften», en «allestedsnærværende energi» som kan gi den som mestrer den, utrolige evner som telekinese (evnen til å bevege gjenstander ved tankens kraft), clairvoyance (synskhet), mind-kontroll (kontrollen over andres sinn) og prekognisjon (forutviten) — alt sammen fenomener som er relatert til spiritisme.

«KrafYodaskikkelsen fra Star Wars er ikke annet enn en demon. Han har sågar fått plass på et amerikansk frimerkeYodaskikkelsen fra Star Wars er ikke annet enn en demon. Han har sågar fått plass på et amerikansk frimerketen» som kan mestres i Star Wars er ikke annet enn den «kraft» den okkulte høygradsfrimurer Manly P. Hall beskriver i sin bok The Lost Keys of Freemasonry: «Lucifers sydende krefter står til hans [frimurerens] rådighet, og det er opp til ham om han vil gjøre bruk av den» (s. 48). Satans krefter, med andre ord, som i filmer og litteratur av denne art blir brukt i «det godes» tjeneste. Men det er ikke annet enn et bedrag for å gi det djevelske skinn av troverdighet. Bibelen sier rett ut at den slags sammenblanding går ikke: «Dra ikke i fremmed åk med vantro! For hva delaktighet har rettferd med urett? Eller hva samfunn har lys med mørke? Og hva samklang er det mellom Kristus og Belial? Eller hva samfunn har en troende med en vantro?» (2 Kor 6,14–15.)

«En kilde lar det vel ikke strømme fram både friskt vann og bittert vann av samme oppkomme?» (Jak 3,11.) Og det gjør den ikke. Satan er ingen filantrop som bruker sin makt i det godes tjeneste for å «forbedre» menneskeheten. Hvis han hadde fått sin vilje, ville han nådeløst ha utslettet hvert eneste menneske her på jorden. Det er ingen gråsone når det gjelder det sataniske og det guddommelige. Det er enten den ene eller den andre.

Det gylne kompasset

Mannen bak «Det gylne kompasset», Philip Pullman, er en velkjent gudsfornekter, men bøkene hans selger som varmt hvetebrød!Mannen bak «Det gylne kompasset», Philip Pullman, er en velkjent gudsfornekter, men bøkene hans selger som varmt hvetebrød!En ny barnefilm, Det gylne kompasset, som er basert på den første boken med samme tittel fra fantasitrilogien Den mørke materien av Philip Pullman, er nettopp blitt lansert, og utgjør et nytt tilskudd til den okkulte smusshaugen. Filmen, som minner om Krønikene om Narnia, har kostet over 1 milliard kroner å produsere, og har hittil innbrakt produsentene over 1,8 milliarder kroner. Som sagt er filmen basert på den første boken i Pullmans fantasitrilogi. Disse bøkene er gjennomsyret av gudsfornekterens ånd og scener som er den rene blasfemi.

Den siste boken i Pullman-trilogien: En kikkert av rav, skildrer blant annet barnehelten som deltar i en avvikling av «autoriteten» — en fordekt hentydning til Gud Fader — som blir fremstilt som en senil hykler som har gitt seg ut for å være universets skaper. En annen skikkelse i fantasitrilogien er en eks-nonne som beskriver kristendommen som en kjempesvindel, og i den siste boken blir «Autoriteten» (Gud) drept av trilogiens «barnehelter» Will og Lyra, som er en slags «Adam og Eva». Ved å drepe «Autoriteten» (Gud), blir dermed «Adam og Eva» frigjort fra «Autoritetens» (Guds) «tyranni». I Pullmans bøker er nemlig ikke syndefallet kilden til det onde i verden. Det blir i stedet feiret som et viktig øyeblikk for menneskeheten.

Derfor er det ikke merkelig at journalisten Laura Miller beskriver Philip Pullman som en av Englands mest fremtredende og frittalende ateister (Laura Miller: «Far From Narnia».)

Philip Pullman uttalte en gang i et intervju at hans fantasitrilogi Den mørke materien gikk ut på å «drepe Gud». Under et annet intervju fortalte Pullman at han «forsøker å undergrave troen på den kristne tro» (Washington Post 2001, gjengitt i Bill Donohue: Golden Compass Spin Doctors, Catholic League, 26. november 2007). En rekke fremtredende kristenledere har advart mot at grunntonen både i filmen og fantasitrilogien, er å knuse kristendommen og promotere ateismen. Den forkynner et ateistisk budskap. Den virkelige faren ligger i at filmen er en snare som lokker barn og unge mennesker til å lese bøkene, som har en klar og bevisst målsetting fra Pullmans side: Å knuse det som han og hans likesinnede gudsfornektere oppfatter som «kristendommens tyranni», og erstatte det med en «frigjørende gudelære for en ny og sekulær tidsalder».

I Norge ble filmen sett av over 45 000 mennesker første gangen den ble vist her til lands, og den gikk rett til topps over de ti mest populære kinofilmene i Norge. Karakteristisk nok valgte filmselskapet New Line Cinema som laget filmen, Norge for å spille inn alle visual-effect-scenene. En filmanmelder har kommentert at Det gylne kompass har likhetstrekk både med Harry Potter og Ringenes Herre, og er en «forlengelse» av disse og lignende bøker/filmer. Fantasitrilogien Den mørke materien har hittil solgt i over 15 millioner eksemplarer over hele verden. Den ble tildelt den ettertraktede Carnegie-medaljen for 1995, samt den enda mer ettertraktede «Carnegie of Carnegies» som publikums favorittbok i hele Carnegie-medaljens 70-årige historie. I 2003 lå disse bøkene på tredjeplass over de mest populære bøkene i Storbritannia. Da den første boken i serien kom ut på norsk, ble den solgt i 42 000 eksemplarer.

Innbringende forretning

Som man forstår, er bøker og filmer som befatter seg med mørkets makter en meget innbringende forretning i milliardklassen. Men det er en fortjeneste som bærer en høy pris: Millioner av mennesker, særlig barn og ungdom som blir lokket og besnæret inn i Satans rike. Dette er ingen ting å trekke på skuldrene av eller å le av! Det er et spørsmål om liv eller død.

Det er sterke ord Jesus kommer med når det gjelder den som forfekter Satans lærdommer og sprer dem rundt: «. . .men den som forfører en av disse små som tror på mig, for ham var det bedre at det var hengt en kvernsten om hans hals og han var nedsenket i havets dyp. Ve verden for forførelser! for forførelser må komme; men ve det menneske som forførelsen kommer fra!» (Matt 18,6–7.) Ve det menneske som forførelsen kommer fra! Det kommer en oppgjørets dag da enhver skal stilles for Guds domstol og svare for sine gjerninger. Sataniske kunster blir ikledd fåreham og solgt som «harmløs barnelitteratur». Artikkelforfatteren er velkjent med at tilhengerne av denne okkulte, sataniske litteratur og dens apologeter reagerer til dels kraftig på artikler som hever en advarende røst mot deres idoler. Noen blir meget sinte, mens andre i sin blindhet håner og latterliggjør advarslene. Slike reaksjoner er ikke av ny dato, men like gamle som bedragene i seg selv.

Satans hensikter

Dette er deDet er ondskapens åndehær i himmelrommet som er drivkraften til den enorme mengde okkulte bøker som oversvømmer verden. Satan programmerer   menneskeheten til sitt komme som den store «verdensfrelseren»Det er ondskapens åndehær i himmelrommet som er drivkraften til den enorme mengde okkulte bøker som oversvømmer verden. Satan programmerer menneskeheten til sitt komme som den store «verdensfrelseren» kalde, nakne fakta: Satan programmerer menneskeheten til det siste, sanseberusende bedraget han vil fange menneskene i. Han forbereder verden til sitt komme som den store «messias, «verdensfrelseren». Dette blir det vidløftigste bedraget i hele menneskehetens historie! Et av de største bedragene Satan har tredd nedover hodene på menneskene, er at han ikke eksisterer — at han bare er er bilde på «det onde prinsipp». Når menneskene ikke tror på en djevel, har Satan frie hender, og den største okkulte eksplosjon i historien finner sted rett foran øynene på en blind kristenhet!

Det er en forferdelig tid vi lever i. Menneskene er blinde og hjernevasket og ufølsomme for synd og fordervelse av alle slag. Årelang hjernevask via mediene (spesielt TV) har sløvet sansene for det åndelige og ført til åndelig død. Mediene driver en konstant bombardering av menneskesinnet med synd og ugudelighet av alle slag, og etter hvert blir man immun mot det onde.

Våkn opp! min venn, rist av deg sløvheten og vend deg bort fra det onde i alle dets besnærende skikkelser! Det er maktpåliggende i denne tid å lytte til apostelens formaning: «For øvrig: Bli sterke i Herren og i hans veldige kraft! Ta på dere Guds fulle rustning, så dere kan holde stand mot djevelens listige angrep. For vi har ikke kamp mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. Ta derfor Guds fulle rustning på, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. Stå da ombundet med sannhetens belte om livet og vær iført rettferdighetens brynje. Ha som sko på føttene den beredskap som fredens evangelium gir. Grip framfor alt troens skjold, som dere kan slokke alle den ondes brennende piler med. Ta frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord» (Ef 6,10–17).

Last ned denne artikkelen

Denne artikkelen er hentet fra innsyn Nr. 2/3, 2008 ...
Sist redigert fredag, 06 november 2020 23:29

Mer i denne kategorien « Da Vinci koden Frimureriet Del 1 »
Logg inn for å kommentere
s

Nettstedet drives utelukkende

ved hjelp av frivillige gaver fra dem som føler behov for å støtte denne opplysningsvirksomheten, så alle bidrag mottas med takk.

Webdesign, grafikk og teknisk løsning: Stefan Kaspersen

Magasinet innsyn © 2001-2021

Min konto