To Top

Artikler

Dette er en test

Meteorregn og menneskets alder

Skriv ut
(0 Stemmer)

På den tyske TV-kanalen Sat1, kunne vi finne følgende notis på tekst-TV, under nyheter og overskriften Vitenskap: En kjempemessig meteorsverm traff jorden ca. 2350 år før Kristus og utslettet alle siviliserte verdensriker. (Sat1, Tekst-TV, 14. desember 1997.)

Det er i denne sammenhengen interessant å merke seg at ifølge den vanlige kronologien, skjedde Noas vannflom i år 2348 f.Kr.! Det er vanskelig å si hvorfor slike notiser kommer på tekst-TV i en verdslig TV-stasjon med bred dekning via satellitt. Denne lille notisen forteller imidlertid sannheten. Det er påvist over 150 større og mindre meteorkratere på vår jord. Enkelte av disse kraterne er så store at nedslaget må ha skapt verdensomspennende konsekvenser. Disse nedslagene i forbindelse med passeringen av et større himmellegeme (Venus?) kan ha vært en direkte årsak til vannflommen. Også kronologien i ovenstående notis er riktig. Det er i det hele tatt et vell av opplysninger som kommer for dagen i denne tid, som bekrefter Bibelens troverdighet. At alt som er skjult skal fram i dagen, sikter nok ikke bare til menneskets synder, men har en langt videre betydning! Det er mye som har vært skjult fram til denne tid, men som skal åpenbares som et vitnesbyrd for den siste generasjon.

I den kristne dagsavisen Dagen, kunne vi nylig lese: Mennesket er kun 6000 år.

Evolusjonsteoriens beregninger av hvor lenge mennesket har eksistert utfordres nå av nye forskningsresultater. Amerikanske forkere har kommet fram til at mennesket har eksistert i bare 6000 år. I følge 'den molekyleære klokken' muteres mytochondrie-DNA hver 600. generasjon. De nye funnene derimot påviser at mutasjonene skjer hver førtiende generasjon. . . .De nye funnene har ført til en intens debatt i flere vitenskapelige tidsskrifter og i januarnummerne presenterer magasinene SCIENCE og Nature Genetics de amerikanske forskerne (Dagen, 23. januar 1998). At forskere som er kommet til ovennevnte resultater får slippe til i tungvektige, evolusjonspregete tidsskrifter som ovennevnte er ganske utrolig. Det er imidlertid stadig flere forskere som har innsett at utviklingslæren har spilt fallitt. Men ukrutt forgår ikke så lett. Det er med utviklingslæren som med kveke, svinerot og løvetann i åkeren. De er ikke gode å bli kvitt. Kanskje vi nå vil få oppleve en renessanse for Bibelens skapelsesmodell. Etter hvert som bevisene for Bibelens troverdighet også på dette punktet stadig blir tyngre, kan det bli vanskelig for de vaklende føttene å bære dem. Gud vil bringe fram i dagen et overveldende bevismateriale for Bibelens troverdighet. At meldinger som de ovennevnte nå bringes på bane i vantro media, kan tyde på at noe er i ferd med å skje.

Sist redigert onsdag, 04 november 2020 20:30

Mer i denne kategorien « Klodenes kamp Nedslag »
Logg inn for å kommentere
s

Nettstedet drives utelukkende

ved hjelp av frivillige gaver fra dem som føler behov for å støtte denne opplysningsvirksomheten, så alle bidrag mottas med takk.

Webdesign, grafikk og teknisk løsning: Stefan Kaspersen

Magasinet innsyn © 2001-2021

Min konto