To Top

Artikler

Dette er en test

Elektrosmog

Skriv ut
(0 Stemmer)

Såkalt smog, eller tåke blandet med industrirøyk og andre luftforurensninger, hMobillinkene er blitt et velkjent syn i geografienMobillinkene er blitt et velkjent syn i geografienar i mange år vært et kjennetegn for mange storbyer. Denne smogen har skapt utallige respirasjonslidelser for innbyggerne i byområdene, særlig astma. De senere årene har det dukket opp en ny type smog, en usynlig sådan, som har fått navnet «elektrosmog», dvs. det hav av kunstig elektromagnetisk stråling jorden nå er badet i.

Dr. Ulrich Warnke har forsket på «elektrosmog» i over 30 år, og vet hva han snakker omDr. Ulrich Warnke har forsket på «elektrosmog» i over 30 år, og vet hva han snakker omDen britiske avisen The Independent (7. september 2008) sier det slik: «Elektronisk smog forstyrrer naturen i stor skala». «Mobiltelefoner, WiFi-systemer, elektriske kraftlinjer og lignende kilder til 'elektrosmog' forstyrrer naturen i stor skala, og forårsaker at fugler, og bier mister orienteringssansen, slutter å formere seg og dør, vil det bli opplyst under en konferanse som blir holdt denne uken» (The Independent, 7. september 2008). Den tyske naturforsker Dr. Ulrich Warnke har studert disse fenomenene i over 30 år, og var en av hovedtalerne i konferensen som ble nevnt ovenfor. Dr. Warnke uttalte at et uforutsett høyt nivå av kunstige magnetiske, elektriske og elektromagnetiske kraftfelt har tatt overhånd over naturens egne informasjonssystemer som mange dyrearter er avhengige av for å kunne navigere.

Etter å ha studert virkningene av kunstige elektromagnetiske kraftfelt på dyre- og planteverdenen i over 30 år, er Dr. Warnke av den oppfatning at slike strålings- og kraftfelt i høy grad er ansvarlig for bidøden i Europa og USA (kolonidød), samt nedgangen i antallet gråspurver, som i England har falt til det halve de siste 30 årene, og at strålingen også påvirker fugletrekket på grunn av problemer med orienteringssansen.

Det er indisier som tyder på at «elektrosmog» er medskyldig i bidødenDet er indisier som tyder på at «elektrosmog» er medskyldig i bidødenGråspurvene avtar også i antall mange stederGråspurvene avtar også i antall mange steder«Denne menneskeskapte teknologien har laget sendere som fundamentalt har endret naturens egne elektromagnetiske krefter på jordoverflaten. Dyrene er avhengige av de naturlige elektriske, magnetiske og elektromagneteiske kraftfeltene for å kunne orientere seg og navigere, og de blir forvirret av de meget sterkere kunstige kraftfeltene som hele tiden endrer seg» (The Independent, 7. september 2008). Dette lyder både logisk og fornuftig.

Forsøk ved Landau-universitetet i Tyskland har påvist at 70% av biene som blir utsatt for kunstig elektromagnetisk stråling mistet evnen til å finne tilbake til bikubene etter at de hadde vært på jakt etter pollen og nektar. Forskerne plasserte basestasjonene til trådløse telefoner, som hele tiden sender ut stråling, inne i bikubene.

Stær og marihøne

Den velkjente syvprikkete marihønen (Coccinella septempunctata) med sine røde vinger og svarte prikker har til alle tider vært et velkjent syn om sommeren. Artikkelforfatteren, som bor et godt stykke ute på landsbygden, har ikke sett en eneste syvprikket marihøne på flere år. Andre har sett den, men ikke så tallrik som tidligere. Men her i distriktet har den vært borte vekk i flere år.

Syvprikket marihøne og stær er nærmest forsvunnet flere stederSyvprikket marihøne og stær er nærmest forsvunnet flere stederSyvprikket marihøne og stær er nærmest forsvunnet flere stederOgså andre marihønearter er blitt meget sjeldne å se. Det er tydeligvis noe som har skjedd siden disse marihønene er forsvunnet, i det minste her i distriktet, hvor også bidøden er merkbar. Tidligere var også stæren (sturnus vulgaris) et vanlig syn om våren, når trekkfuglene begynte å melde sin ankomst. Her i distriktet var den ganske vanlig om våren. De siste to-tre årene har imidlertid stæren av en eller annen merkelig årsak glimret med sitt fravær. Også standfuglene, f.eks. kjøttmeis og blåmeis, har omtrent ikke vært å se om vinteren de siste få årene her i distriktet. Det er tydeligvis noe som skjer med naturen.

Jorden blir ødelagt

Menneskene ødelegger jorden på mange forskjellige måter, men Gud vil til slutt øElektrosmog er minst like farlig - for ikke å si farligere - enn vanlig storbysmog, men når man får begge deler på en gang, er man ille uteElektrosmog er minst like farlig - for ikke å si farligere - enn vanlig storbysmog, men når man får begge deler på en gang, er man ille utedelegge dem som ødelegger jorden. «Hedningefolkene raste, men nå er din vrede kommet — tiden da de døde skal dømmes, og da du skal lønne dine tjenere profetene og de hellige og dem som frykter ditt navn, de små og de store, og da du skal ødelegge dem som ødelegger jorden» (Åp 11,18).

Som alt annet på denne jord, kollapser også økosystemet. Jorden «eldes som et klede» (Es 51,6) og er et av mange varsler om at noe stort og avgjørende er nær forestående.

Last ned denne artikkelen

Denne artikkelen er hentet fra innsyn Nr. 2, 2009 ...
Sist redigert fredag, 06 november 2020 11:54

Mer i denne kategorien « Det kommer en storm
Logg inn for å kommentere
s

Nettstedet drives utelukkende

ved hjelp av frivillige gaver fra dem som føler behov for å støtte denne opplysningsvirksomheten, så alle bidrag mottas med takk.

Webdesign, grafikk og teknisk løsning: Stefan Kaspersen

Magasinet innsyn © 2001-2021

Min konto