To Top

Artikler

Dette er en test
  • Hjem
  • Artikler
  • Vitenskap
Vitenskap

Vitenskap

Guds skaperverk er et unikum av kompleksitet. Alt i naturen, fra mikrokosmos til makrokosmos roper ut om en superintelligent Skaper. Hele skaperverket kan også defineres matematisk i tall, formler, ligninger og geometriske former. Synden har ødelagt mye av den opprinnelige fullkomne symmetri og orden, men Gud vil til slutt gjenopprette det hele.

HAARP

HAARP

Ekstreme værmønstre er blitt en del av vår hverdag. Noen steder på jorda er det ekstrem tørke, mens andre steder opplever store nedbørsmengder og oversvømmelser. Sykloner, tornadoer, jordskjelv og orkaner blir stadig hyppigere og voldsommere på sine steder. Spørsmålet stadig flere stiller, er om dette skyldes naturlige årsaker, eller er fremkalt eller forsterket av menneskeskapte, ytre faktorer.
Les mer
Tall i naturen

Tall i naturen

Naturen - eller skal vi heller si Guds skaperverk - er ikke et uorganisert kaos, men ånder av design og symmetri som heller vitner om en mesterdesigner enn om tilfeldigheter. Naturen spiller ikke russisk roulette med seg selv.
Les mer
Vann

Vann

Vann er trolig den merkeligste kjemiske forbindelse i hele universet, med fysiske egenskaper vi knapt hadde forestilt oss. Skaperen har nedlagt egenskaper i dette meget velkjente fluidum som vi først nå aner konturene av.
Les mer
s

Nettstedet drives utelukkende

ved hjelp av frivillige gaver fra dem som føler behov for å støtte denne opplysningsvirksomheten, så alle bidrag mottas med takk.

Webdesign, grafikk og teknisk løsning: S.K

Magasinet innsyn © 2001-2022

Min konto